Monday, January 26, 2015

Asennetta kehiin

Tuli vain mieleeni.

Voiko asennekasvatus mennä pieleen jo 7kuukauden ikäisellä?!

Kaksi todistetta tähänastisesta vanhemmuuden epäonnistumisista. (Mieheni kokee nämä huomattavasti suurempana tappiona kuin minä!!)

Ohto, rakas poikamme, rakastaa

RÄPPIÄ

JA

CITROËN mainosta TV:ssä.

Ne jotka meidät tuntevat, tietävät, että räppi, hiphoppi tai muut vastaavanlaiset musiikkityylit eivät ole ujuttautuneet tämän perheen musiikkilistoille koskaan.
Kunnes....
Ohto kuuli Elastisen version apulannan kappaleesta heiheimitäkuuluu? Ja nyt. Koko raskauden ajan kuuntelin Sonata Arcticaa, SYYSTÄ. Ja poika tykkää tuommoisista siloposkisista hoppareista. En menetä toivoa, luovuta vielä, en.

BMW. Se on meidän perheen autojen merkki. Minä tykkään sillä ajaa joten olkoon miehelläni pakkomielle kyseistä merkkiä kohtaan, selviän siitä.
Mutta...
Ohto rakastaa televisiosta tulevaa Citroën-mainosta. Se pitää aina katsoa liikkumatta alusta loppuun ja usein myös pieni naurahdus kuuluu pojan suusta mainoksen loputtua. Siis mitä, rakasti ranskalaiseen. Voisiko vain bayernilaisen insinöörityön huipun kyydissä olleen pikkulapsen mieleen tulla rakastua ranskalaiseen. Mikä menetys, häpeä ja huoli. Mutta en menetä toivoa ja isänsä ei KOSKAAN luovuta sillä saksalaisten autojen kunnioittaminen kulukoo suvus!!!

Muuten meillä on maailman paras Ohto <3

No comments:

Post a Comment